Kismama


Közhely tudom, de azt hiszem egy nő életében ez az egyik legszebb időszak. HISZEN A terhesség egyedülálló MÉRFÖLDKŐ minden nő életében, aki belevág ebbe a kalandba. Ez egy fontos szakasz az életedben, amikor a tested teljesen átalakul, hogy üdvözölje az életet.


A földöntúli boldogság, amikor megtudod, hogy egy új élet növekszik a szíved alatt, a hónapokon át tartó várakozás, amikor számtalanszor elképzeled milyen lesz először a karodban tartani gyermekedet, vajon kire fog hasonlítani, milyen lesz anyának lenni, vagy éppen újra átélni a kismamaságot? Ez az az állapot, amikor a nők egyszerűen ragyognak, a várandósság megszépíti őket.

A terhesség megörökítése annyi, hogy emléket őrIz változó testedről. Megmutatja leendő gyermekEDNEK, mit jelent életet adni, hogyan nézett ki anya, amikor annyira izgatott volt, hogy találkozzon vele. Emlékeket ad gyermekeiDNEK a születésük előtti időkről.

A kismama fotózásra jellemzően a 25-32. hét a legideálisabb. Nem jó sem túl korán megejteni a fotózást, hiszen a legtöbb esetben ilyenkor még nem igazán látványos a pocak, de az utolsó pillanatra sem jó hagyni.


VÉGIG SEGÍTEK A FOTÓZÁSRA VALÓ KÉSZÜLÉSBEN, A HELYVÁLASZTÁSTÓL AZ ÖLTÖZÉKVÁLASZTÁSIG. CÉLOM, HOGY MINDENEKELŐTT JÓL ÉREZD MAGAD! TERHES FOTÓZÁST LEHET PÁRBAN VAGY CSALÁDDAL, KINT A TERMÉSZETBEN VAGY AZ OTTHON MELEGÉBEN. A VÉGEREDMÉNY: TERMÉSZETES, ŐSZINTE ÉS ERŐTELJES FOTÓK.


AMENNYIBEN NEM SZERETNÉL BERUHÁZNI A FOTÓZÁS IDEJÉRE KISMAMA RUHÁRA- HISZEN TUDJUK, HOGY NEM OLCSÓAK A SZÉP ÉS MINŐSÉGI DARABOK-, ÍGY TUDSZ VÁLASZTANI A REPERTOÁROMBÓL, VAGY BŐVEBB VÁLASZTÉK KÖZÜL TUDSZ VÁLOGATNI EGY RUHAKÖLCSÖNZŐ CÉGNÉL. BŐVEBB INFORMÁCIÓT LEJJEBB TALÁLSZ.