Újszülött


a szülői lét lényegéNEK MEGÖRÖKíTÉSE, Az az egyedi és intenzív kötelék közted és újszülötted között, mindazok az apró részletek, amelyek illusztrálják különleges kapcsolatoTOKAT. ÁllítsD MEG az időt, és örökítsD meg a baba első éveinek varázsát, mielőtt Olyan gyorsan felnő.


JELLEMZŐEN AZ ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁST A BABA SZÜLETÉSÉT KÖVETŐ ELSŐ KÉT HÉTBEN SZOKTAM MEGÖRÖKÍTENI. ILYENKOR A BABÁK MÉG FŐKÉNT ALSZANAK, ÍGY AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN ZAVARTALANUL TUDOM FOTÓZNI AZ ÉDESEN ALVÓ CSöPPSÉGEKET. ÁM AZ SEM GOND, HA EZT AZ IDŐSZAKOT TÚLLÉPJÜK, ÉS ELTELIK TÖBB HÉT, NETÁN HÓNAP. ILYENKOR MÁR MEGLEHET, HOGY SOKKAL ÉBEREBBEK, ÁM KIALAKULNAK MÁR KÜLÖNFÉLE GESZTIKULÁCIÓK, AMIKET SIKERÜL IS LENCSEVÉGRE KAPNI, ÉS EZEK SZOKTAK LENNI A SZÜLŐK KEDVENC KÉPEI BABÁJUKRÓL.


A LEGKÉNYELMESEBB OPCIÓ A FOTÓZÁS HELYSZÍNÉRE A CSALÁD OTTHONA, HISZEN NEM VAGYUNK IDŐHÖZ KÖTVE, NEM KELL SIETNI, KAPKODNI, BEPAKOLNI KÜLÖNFÉLE HOLMIKAT EGY ÚJSZÜLÖTT RÉSZÉRE, HISZEN MINDEN KÉZNÉL VAN. ÍGY NYUGODTAN TUDUNK A MEGSZOKOTT KÖRNYEZETBEN, TELJESEN A BABÁRA FÓKUSZÁLVA FOTÓZNI.