ESKÜVŐ


EnNincs is annál megismételhetetlenebb pillanat az ember életében, mint az esküvője. Az esküvői fotóknál, videóknál pedig nincs maradandóbb emlék, hiszen évekkel később jó eséllyel feledésbe merül a torta íze, a díszítés, a zenekar repertoárja, de a fotók örök lenyomatai maradnak a nagy napotoknak.


Ennek a nagyszerű napnak a megőrökítése lehetővé teszi, hogy minden alkalommal újra átéljétek az érzelmeket, melyeket megosztottatok azokkal, akik a legtöbbet jelentik nektek. Igyekszem észrevétlenül megörökíteni a tiszta érzelmeket, mint az ÖRÖM, a KITÖRŐ NEVETÉS, az ÖRÖMKÖNNYEK, az ÖLELÉSEK valamint a SZERETET minden gesztusát.


Ezen a napon én is ugyanúgy veletek izgulok, örülök, és nagy gonddal kísérem végig az előkészületektől kezdve, a szertartáson át, a kreatív fotózást, végül már az önfeledt mulatozást.


Az én személyes kedvenceim az esküvői forgatagban maga a menyasszony és vőlegény előkészületei, ahol fotózom az öltözéketek részleteit, az ablakon átszűrődő fényeket, a szülők meghatódottságát az öltöztetés során, mindezt nemcsak dokumentálván, hanem belecsempészve a művészi megközelítést is.


A másik kedvencem a kreatív fotózás, aminek igazán csak a képzelet szabhat határt, hiszen nem muszáj sem az eskuvői forgatag helyszínén, sem annak napján megejteni, hiszen akár egy másik napon is "elszökhetünk" valami különleges helyre, ahol nincs sietség és teljesen egymásra tudunk hangolóni. Mindez lehet a kedvenc randihelyszín, vagy akár egy tengerparti naplementés fotózás is.


A A fényképezőgépem és én vagyunk a varázstükör, amely az esküvőd minden emlékét elővarázsolja.